sisälasitus

SISÄLASITUS

SISÄLASITUS

 

Lasi on näyttävä ja kestävä ratkaisu kodin, liiketilan tai julkisten tilojen sisustukseen. Lasi sisätiloissa avartaa ja eristää. Toteutamme sisälasitukset, kuten lasiseinät, lasiliukuovet, keittiön välitilan lasit sekä saunan ja kylpyhuoneen lasitukset huolella asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttäOta yhteyttä
porvoon-lasi-sisalasitus
porvoon-lasi-sisälasitus

SISÄLASISEINÄT

 

Raamilliset sisälasiseinät Schücon alumiinijärjestelmillä tuovat tilan tuntua jäsentäen samalla tilaa. Arvostettu Schüco laatu tuo lisäarvoa kotiin, liiketilaan, toimistoon ja muihin julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin. Ammattitaidolla suunnitellut ja asennetut alumiinirakenteet kestävät aikaa. Lasituksessa otetaan aina huomioon turvallinen käyttö ja viranomaismääräykset.

Raamiton täyslasiseinä tuo tilaan uudenlaisen ilmeen, jossa tilat yhdistyvät antaen silti yksityisyyttä sitä tarvitseville. Lasivalinnoilla ja heloilla saadaan yksilöllinen muotokieli tilaan kuin tilaan.

Äänieristystä kaipaaville saamme desibelilaseilla lisää ääneneristystä. Myös ovia voidaan integroida lasiseiniin, joissa äänieristys on tärkeä aspekti.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ

LASILIUKUOVET

 

Lasiliukuovilla huonetiloista saadaan valoisia ja yhtenäisiä. Liukuovet voidaan kiinnittää kiskoilla seinään, kattoon tai lasiseinään. Liukuovi voi olla huoneen katseenvangitsija.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
lasiliukuovet
saunat-ja-kylpyhuoneet

SAUNAT JA KYLPYHUONEET

 

Lasi toimii erinomaisesti kosteissa tiloissa ja kuumassa. Saunan lasitus on helppo tapa avartaa pientä tilaa. Se on helppo pitää puhtaana ja tuo yksinkertaisen, modernin olemuksensa mukana pelkistetyn vaikutelman.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
sisalasitus
sisalasitus

OSAAMINEN TULEE INNOSTUKSEN KAUTTA KOVALLA TYÖLLÄ

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ