parveketerassi

PARVEKE– JA TERASSILASITUS, KATOKSET

PARVEKE– JA TERASSILASITUS, KATOKSET

 

Katos on kruunu.

Lasitettuna se luo parvekkeesta ja terassista huoneen ja kodista paremman.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

PARVEKELASITUS

 

 

Parvekelasitus kaiteen yläpuolelle tekee parvekkeesta lisähuoneen. Se antaa lisäaikaa aurinkoisiin keskusteluihin ystävien kesken tai omiin nautinnollisiin hetkiin kirjan parissa.

 

Syksyn tullen se suojaa tuulelta, tuiskeelta ja sateelta myös ulkokalusteet, joita ei enää tarvitse muistaa kantaa varastoon talven tullen.

 

Mittaamme ja asennamme parvekelasituksia yksityisiin koteihin ja taloyhtiöihin ’avaimet käteen’, jolloin teidän huoleksi jää vain nautiskelu.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ
porvoon-lasi-terassilasitukset

TERASSILASITUS

 

Täyslasinen terassilasitus luo esteettömän katselukulman ympäristöön ja suuren aukeavuuden. Se toimii loistavasti myös niissä tilanteissa, joissa vaaditaan käyntiovea.

Voit jättää mitoituksen ja asennuksen meidän huoleksi ja itse keskittyä nautiskeluun.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

LIUKULASITUS

 

Terassin liukulasitus tuo käyttömukavuutensa vuoksi kesän terassille aiemmin ja jatkaa sitä pitkälle syksyyn. Se mahdollistaa suuren aukeavuuden viemättä tilaa ympäriltään.

Mittaamme ja asennamme liukulasituksia yksityisiin koteihin ja taloyhtiöihin ’avaimet käteen’, jolloin teidän huoleksi jää vain nautiskelu.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
liukulasitus

KATOKSET

 

Suunnitteletpa katosta kuistille, ulkoterassille tai tyylikkäälle autopaikalle, voit luottaa siihen, että tarjoamme tyyliä, vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja ratkaisun, joka antaa tunteen ulkotilasta suojaten samalla säältä.

 

Porvoon Lasin Schüco alumiinikatosjärjestelmän alla voit nauttia pidemmistä auringonpaisteisista hetkistä, kirkkaista tiloista ja myöhäisillan raikkaasta ilmasta samalla, kun tila pysyy suojattuna kaikkina aikoina.

 

Sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että luontoäiti keskeyttäisi tylysti juhlasi tai grillailusi. Mennyttä on myös paniikki saada ulkokalusteet sisälle ennen kuin taivas aukeaa vesisateeseen.

 

Sivuseinien ja lasi-ikkunoiden ja -ovien lisääminen varmistaa, että olet suojassa, satoi tai paistoi. Näiden elementtien lisääminen ulkotilaan antaa lisäsuojaa tuulelta, jos sää muuttuu odottamattomasti huonompaan suuntaan.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
terassilasitukset
terassilasitukset

OSAAMINEN TULEE INNOSTUKSEN KAUTTA KOVALLA TYÖLLÄ

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ