pl-ovet

OVET

OVET

 

Ovi on käyntikortti.

Se toivottaa tervetulleeksi ja on portti toiseen maailmaan.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO ALUMIINIULKO-OVET

 

 

Schüco on epäilemättä yksi maailman arvostetuin alumiinijärjestelmäyritys. Se on maailmanlaajuisesti tunnustettu nimi, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja tekniikasta. Arkkitehdit, suunnittelijat ja muotoilun, suorituskyvyn ja laadun hakijat valitsevat Schücon. Myös yhä useammat asunnon omistajat ovat löytäneet kotiinsa Schücon alumiiniovien tuomat edut.

 

Schüco tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat kodinomistajia, arkkitehtejä ja rakentajia toteuttamaan visionsa erittäin korkealaatuisten ovien ja ikkunoiden avulla.

 

Korkean suorituskyvyn ovien ydinominaisuus on turvallisuus ja sen kautta tuleva muotokieli. Yksi ja kaksilehtisiin oviin on saatavilla mm. monipistelukitus, joka takaa murtoturvallisemman oven.

 

Ovia on saatavilla monissa eri malleissa, lasivaihtoehdoissa ja väreissä, jotka parhaiten täydentävät rakennuksen sisäänkäyntiä.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ
porvoon lasi ovet
porvoon lasi ovet
porvoon lasi ovet

SISÄOVET

 

Samoilla Schüco järjestelmillä voidaan toteuttaa ovia myös sisätiloihin. Tällöin järjestelmät ovat eristämättömiä, mutta niiden laatu ja monipuolisuus on samaa luokkaa kuin ulko-ovissakin.

 

Monet yksityisasiakkaat ovat huomanneet alumiinisisäovien hyödyt, ei vain julkisissa tiloissa ja kauppojen tuulikaapeissa, vaan myös asuinrakennusten sisätiloissa.

 

Alumiiniovien monipuolisuus tulee sisätiloissa esiin tuotteen pitkäikäisyydessä, helppohoitoisuudessa ja muotokielessä.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

TYYTYVÄINEN ASIAKAS, TUO HYVÄN MIELEN JA ONNISTUMISEN TUOJA

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ