pl-liukuovet

LIUKUOVET

LIUKUOVET

 

Liukuovi yhdistää.

Se luo kahdesta tilasta yhden.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

LIUKUOVET

 

 

Schücon liukuovet tarjoavat tilaa säästävän ratkaisun yhdistämällä kauniin estetiikan täydelliseen toimintaan. Taite- ja liukuoville, mukaan lukien nostoliukutekniikka, korkeat vaatimukset lämmöneristyksessä ja turvallisuudessa ovat Schücolla normaali käytäntö. Harmonisen ulkonäön takaa liukuelementtien yhtenevä yleisilme ikkunoiden ja ovien kanssa.

 

Teemme eristettyjä liukuovia suuriin ja pieniin tiloihin, koteihin, liikerakennuksiin ja julkisiin kohteisiin.  Liukuovella kulkuaukon koko saadaan suuremmaksi kuin tavallisessa saranallisessa ovessa. Ne ovat loistava vaihtoehto kiinteille ikkunoille ja saranaoville, kun halutaan suurta aukeavuutta ja lasipintaa.

 

Eristämättömät liukuovet ovat ihanteellinen vaihtoehto katetuille terasseille ja kesähuoneisiin.

 

Materiaalina lasin kanssa on korkealaatuinen, helppohoitoinen ja näyttävä alumiini, joka on myös täysin kierrättävä materiaali.

 

Porvoon Lasin alumiinista valmistetut Schüco liuku- ja nostoliukuovet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, jota täydentää upea muotoilu, joka tuo modernin ja tyylikkään elementin lähes joka tilaan.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ
liukuovet
porvoon lasi liukuovet
porvoon lasi liukuovet

LIUKUTAITEOVET

 

Liukutaiteovissa kahden maailman parhaat ominaisuudet saadaan yhdistettynä. Laaja lasipinta voidaan avata lähes täysin, jolloin sisä– ja ulkopuoli yhdistyvät saumattomasti yhdeksi tilaksi. Liukutaiteoveen saadaan myös yhdistettyä normaali saranaovi, joka tuo käytettävyydellään oman lisänsä.

 

Liukutaiteovet voidaan tehdä eristettynä lämpöelementtinä tai eristämättömänä elementtinä terassille tai kesähuoneeseen.

 

Liukutaiteovet ovat ihanteellinen tapa avata seinä ja tuoda ulkotila yhteen sisätilan kanssa ja samalla olla suojassa säältä.

 

Schüco tarjoaa erinomaisen luotettavuuden, suorituskyvyn ja muotoilun jokaiseen oveen. Liukutaiteovien ansiosta voit sään salliessa laajentaa elintilaa ja samalla voit pitää sään ulkona ja lämmön sisällä kylminä kuukausina. Liukutaiteovi on ihanteellinen tapa avata seinä ja tuoda ulkotila yhteen sisätilan kanssa olemalla silti suojassa säältä.

 

Tyylikkäät ja käytännölliset liukutaiteovet on rakennettu tarpeittesi mukaan ja ne tarjoavat räätälöidyn ratkaisun joka kerta.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

TUOTE JONKA HALUAT ITSELLESI ON TARPEEKSI HYVÄ ASIAKKAALLESI

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ