AUTOLASIT

AUTOLASIPALVELUT

 

Porvoon Lasi Oy on kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama sertifioitu tuulilasien korjaus- ja asennusliike.
Käytämme pääasiassa Pilkingtonin alkuperäislaseja sekä nopeasti kuivuvia liimoja. Tehokkaat liimat ja työmenetelmät varmistavat sen, että lasinvaihto onnistuu yhden päivän aikana ja auto on valmiina käyttöösi jo iltapäivällä.
Hoidamme kaikki kulkuneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon, kuten linja- ja kuorma-autot, traktorit, matkailuautot, veneet ja laivat.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

KIVENISKEMÄ

 

Jos saat tuulilasiisi kiveniskemän, olisi se hyvä korjata mahdollisuuksien mukaan pian. Lasinkorjaukset teemme odottaessasi, joko ajanvarauksella tai ilman.

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, on kiveniskemän korjaus yleensä sinulle maksuton. Jos vakuutusta ei ole, annamme tarjouksen ennen korjausta.

Tarkastamme tuulilasin kunnon ennen korjausta ja jos särö on jo liian iso korjattavaksi, lasi tulisi vaihtaa.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
kiveniskemä
tuulilasin-vaihto

TUULILASIN VAIHTO

 

Kun autosi tarvitsee uuden tuulilasi, ota meihin yhteyttä.

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, maksat vain omavastuun osuuden ja me hoidamme puolestasi loppulaskutuksen vakuutusyhtiön kanssa.

Jos sinulla ei ole vakuutusta, annamme sinulle lasinvaihdosta tarjouksen.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

Kun tarvitset apua tuulilasin vaihdossa tai korjaamisessa, jätä nimesi ja puhelinnumerosi tähän niin otamme yhteyttä sinuun pian.
Esitietolomake

 

Kerro meille minkälaisesta tuulilasin vaihtotyöstä tai auton lasinkorjauksesta haluaisit saada meiltä tarjouksen. Täyttämällä kaikki lomakkeen tiedot voimme palvella sinua sujuvammin. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.Voimme palvella sinua nopeammin, jos täytät myös alla olevat osiot: