AUKIOLOAJAT:   MA-PE 7-16   LA-SU  suljettu
PUHELIN: 019 - 68 97 600
FAKSI: 019 - 52 47 451

Porvoon

LASI OY

Terassi- ja parvekelasitukset

Pidennä kesäaikaa. Hanki terassillesi tai parvekkeellesi avattava lasitus tuulen ja lumen suojaksi.
Myymme ja asennamme Nika-parvekelasituksia sekä Alurollin Luckan GL-liukulasituksia.



PARVEKELASITUS
Lasiparveke on kodin toinen olohuone Lasitettu parveke antaa kotiin mukavasti lisätilaa. Se tekee parvekkeestasi kätevän lisän kodin oleskelutiloihin. Lasi suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä liikennemelu laskee noin puoleen. Parvekkeesi herää uuteen elämään, josta sinä pääset nauttimaan.

Olisiko sinun parvekkeellasi jo lasituksen aika? Korkealaatuinen ja kotimainen NIKA-Parvekelasitus on oikea valinta. Tutustu siihen ja ota meihin yhteyttä. Saat lisää tietoa toteutuksesta ja tarjouksen omasta parvekkeestasi.

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä NIKA-Parvekelasitus kulkee yhdessä tasossa. Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen ja kestävä Lasitus on karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. NIKA-Parvekelasituksella on tehty VTT:llä tuulenpaineen-, pistekuorman- ja iskunkestävyystestit, jotka tuote on läpäissyt sekä 6 mm:n ja 8 mm:n lasilla. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. NIKA parvekelasituksella on 5 vuoden takuu.

Yksilöllinen ilme NIKA-Parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu'uttaa kulmien yli. Pystypuitteeeton järjestelmä sopii talon ilmeeseen.

Eristää ääntä Suljettuna vakiotiivistetty NIKA-Parvekelasitus vähentää melua yli 10 dB, eli esim. liikenteen aiheuttama melu vähenee puoleen. Parvekkeen takana olevassa huoneessa melu vähenee noin 25-26 dB.

Pitää helteen ja kylmyyden ulkona ja säästää energiaa Uusimpien tutkimusten mukaan parvekkeiden lasituksella voidaan saavuttaa kerrostaloasunnoissa keskimäärin 5,9 prosentin energiansäästö. Kysy aiheesta tarkemmin myyntipalvelustamme.
Katso Nika-parvekelasituksen esite


LIUKULASITUS
Lukkan-liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Erityistä huomioita on kiinnitetty ilmavaan visuaaliseen ilmeeseen ja parhaaseen mahdolliseen toimintavarmuuteen niin kesällä kuin talvellakin. Profiilit on varustettu harjalistalla ja suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä tiivis, yhtenäinen seinä, joka ei kolise.

Lukkan GL Lukkan GL-liukulasit on varustettu yksinkertaisella lasilla ja ne soveltuvat eristämättömiin tai vähän eristystä vaativiin tiloihin. Lukkan GL on VTT:n testaama tuote tuulenpaineen ja sadevedenpitävyyden suhteen.

Lukkan Termo Lukkan Termo-liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla ja ne soveltuvat kohtuullista lämmöneristävyyttä vaativiin tiloihin. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi viherhuoneet ja ympäri vuoden käytössä olevat terassit. Termo-liukulasit sopivat hyvin myös erilaisiksi palveluluukuiksi, esimerkiksi kioskeihin.

Pyörästöt Pyörästön akseli, kuulat ja kehä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on koteloitu umpinaiseksi. Kotelo on öljytäytteinen. Pyörän muotoiltu kulutuspinta on kestävää nailonia, joka on käytössä lähes äänetön. Liukulasit ovat alakantoisia, mutta erillisiä ovia voidaan kuitenkin valmistaa yläkantoisina ilman alakiskoa.
Katso Alurollin RT-kortti

Katso tietoa eri laseista           Katso turvalasimääräykset

Kotitalousvähennys Parveke- ja terassilasitusten asennustyö yksityisasuntoon on kotitalousvähennyskelpoista. Vuonna 2014 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4800 €. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta tästä.

PYYDÄ TARJOUS TERASSI- TAI PARVELASEISTA           TAKAISIN PALVELUT-SIVULLE