rakennusyhtiot

RAKENNUSYHTIÖT JA RAKENNUTTAJAT

PALVELUMME RAKENNUSYHTIÖILLE JA RAKENNUTTAJILLE

 

Tarjoamme laadukkaista tuotteista valmistettuja kokonaisuuksia ja luotettavaa toimitusta lähinnä Itä-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun alueella. Panostamme toiminnassamme rehelliseen ja avoimeen yhteistyöhön, joka kantaa pidemmälle kuin vain yhteen projektiin.

 

Suunnittelussa, tuotannossa ja asennuksessa työn jälki on meille ensisijaisen tärkeää, kuten myös aikataulussa ja budjetissa pysyminen.

 

Meiltä löytyy Tilaajavastuu.fi ja Valttikortti.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO ALUMIINITUOTTEET

 

Käytämme Schücon alumiinituotteita laaja-alaisesti. Repertuaariimme kuuluu niin julkisivut, ikkunat, ovet kuin liukuovet ja lasikatotkin. Olemme myös erikoistuneet vaativimpiin pienkohteisiin ja osaamiseemme kuuluu myös Schüco Door Control System (DCS)

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
alumiiniovet alumiini-ikkunat
alumiiniovet alumiini-ikkunat

SISÄVÄLISEINÄT JA -OVET

 

Teemme suuret ja pienemmät lasi ja lasi-alumiini väliseinät ja ovet dB-laseilla tai ilman, mm. Schücon, Rocan ja Dorman tuotteilla. Mittaamme kohteen, tuomme tuotteet paikanpäälle ja asennamme seinät valmiiksi, näin halutessanne. Saunankin lasitukset hoituvat myös suuriin kohteisiin.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'http://www.porvoonlasi.fi/ota-yhteytta/'; }, false ); document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'http://www.porvoonlasi.fi/autolasit/'; }, false );