porvoon lasi yksityisrakentajat ja remontoijat

YKSITYISRAKENTAJAT JA -REMONTOIJAT

PALVELUMME YKSITYISILLE RAKENTAJILLE JA REMONTOIJILLE

 

Meiltä saatte kokonaisvaltaisesti lasituspalvelut kodin projektiin.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

IKKUNAT JA OVET

 

Kun tarvitset laadukkaita, hyvännäköisiä ja helppohoitoisia ikkunoita ja ovia, miksi et varustaisi kotiasi Schüco alumiini-ikkunoilla ja ovilla. Tuotevalikoimaan kuuluu myös julkisivuprofiilit, liukutaite- ja nostoliukuovet, joilla saadaan suuria kiinteitä lasipintoja ja avattavia aukkoja.

Schüco järjestelmään kuuluu myös lämpimät, puolilämpimät ja kylmät terassit ja lasikatot, joilla saadaan asumismukavuutta terassikauteen vuoden ympäri.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
ikkunat ja ovet
parveke ja terassilasitus

PARVEKE- JA TERASSILASITUS

 

Tarjoamme jokaiselle parvekkeelle ja terassille NIKA järjestelmillä tehtyjä ratkaisuja. Parvekelasitus kaiteen yläpuolelle tekee parvekkeesta lisähuoneen. Terassin liukulasitus tuo käyttömukavuutensa vuoksi kesän terassille aiemmin ja jatkaa sitä pitkälle syksyyn. Täyslasinen terassilasitus taas luo esteettömän katselukulman ympäristöön ja suuremman aukeavuuden.
Asennuksista voi saada kotitalousvähennystä.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'http://www.porvoonlasi.fi/ota-yhteytta/'; }, false ); document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'http://www.porvoonlasi.fi/autolasit/'; }, false );